Отново за Гърция забегна Мис България 2020 Венцислава Тафкова. В социалната мрежа

...
Отново за Гърция забегна Мис България 2020 Венцислава Тафкова. В социалната мрежа
Коментари Харесай

Мис България забегна с гръцки богаташ

Отново за Гърция забегна Мис България 2020 Венцислава Тафкова. В обществената мрежа тя разгласява фотография, на която се къпе във морето до остров Тасос. В рамките на месец тя е за повторно там. 

Според мълвата повода за честите пътувания на Тафкова до южната на България съседка надалеч не е единствено ваканционно забавление. Брюнетката си има мова половинка - гръцки олигарх, поради който са и непрекъснатите й воаяжи.

Местният паралия се занимавал главно с недвижими парцели, само че движел и дълготраен бизнес с петрол, с което бил прочут в олигархичните среди. Подвизавал се най-вече в Солун, където имал голям 3-етажен дворец на брега на морето. Отделно имал ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.

Милионерът към този момент желал някогашната Мис България да се реалокира в гръцката му къща. Тафкова сериозно обмисляла напускането на родината и да избяга в името на любовта.

Засега Венцислава изрично отхвърля да си има другар, въпреки към този момент неколкократно да е засичана из столични нощни заведения и питейни заведения в компанията на еднакъв мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР